Sluta snarka på 100 % naturlig väg

Lindra snarkning

Salin Plus luftrenare med saltterapi har hjälpt tiotusentals kunder med sin helt naturliga lösning för att sluta snarka. Med Salin Plus kan du och din partner lindra snarkning och sova en hel natt utan att bli störda. Beställ din Salin luftrenare redan i dag!

Sluta snarka tack vare saltterapi hemma

Du kan lindra snarkning genom att minska svullnaden i den mjuka gommen. Denna typ av svullnad är vanlig vid diagnostiserad kronisk snarkning och kan avhjälpas effektivt med Salin luftrenare. Det är saltet som utsöndras i luften när du använder luftrenaren som gör att de övre luftvägarna, däribland gommen, sväller i mindre grad än annars. Apparaten gör det även är lättare att andas genom näsan, något som också kan lindra snarkning.

Nöjda kunder sover bättre

Förutom att lindra snarkning ger Salin luftrenare också en lugnare och mer terapeutisk sömn samt en allmän känsla av välbefinnande.

En färsk undersökning bland nästan 400 australiensare visade att 94 procent av Salin Plus-kunderna rekommenderar produkten till sina vänner och familj.
Salin Plus-kunder rapporterar mindre snarkning, längre sömn, mindre hosta och känslan av att vara utvilad när man vaknar.

Läs mer om Salin luftrenare eller kontakta oss

Fri frakt över 2 000 SEK. Beställningen skickas från vårt lager i Sverige.