Bli av med snuva och bihåleinflammation

Lindra snuva och bihåleinflammation

Salin Plus luftrenare ger en 100 procent naturlig behandling som kan lindra snuva och bihåleinflammation (sinuit). Luftrenaren fungerar som saltterapi hemma och ökar också motståndskraften mot förkylning samt underlättar vilsam sömn. Kontakta oss redan i dag för att beställa din Salin luftrenare!

Därför får du snuva och bihåleinflammation

Snuva är symptom på att bihålor producerar ett överskott av slem som rinner ner på baksidan av halsen. Halsont, heshet, hosta, rinnande näsa och det irriterande behovet av att ständigt harkla dig är bara några av de obehagliga symptom som uppstår. Under normala omständigheter producerar körtlar i näsan och halsen slem för att fukta nässlemhinnan och bekämpa infektioner. När för mycket slem byggs upp uppstår snuvan.

Ofta upplevs snuva som värst på kvällarna. Lämnas den obehandlad kan det leda till smärtsamma öroninfektioner eller blockerade bihålor som resulterar i bihåleinflammation.

Om sekretet är tjockt är det mer troligt att snuvan orsakas av

  • torr inomhusluft
  • bihåleinflammation
  • hösnuva
  • födoämnesallergier (särskilt mejeriprodukter).

Saltluft hjälper mot snuva och förkylningar

Salin Plus luftrenare utsöndrar salt i luften som är hälsosam att andas in. Behandlingen hjälper till att minska mängden slem i näsgångar och luftrör och ökar samtidigt flimmerhårens rörlighet. Det blir alltså lättare att andas och du sover skönare.

Läs mer om Salin luftrenare eller kontakta oss

Fri frakt över 2 000 SEK. Beställningen skickas från vårt lager i Sverige.