Behandling av astma

Salt havsluft gör det lättare att andas och rekommenderas vid behandling av astma. Nu kan du ordna egen saltterapi hemma och på jobbet med prisbelönta luftrenaren Salin Plus. Beställ redan i dag och upplev både lindring av astmasymptom och bättre sömn!

Salin Plus Saltterapi lindrar astmasymptom effektivt

Vid astma är luftvägarna svullna, vilket gör att du känner andnöd och en stram känsla i bröstet. Luftvägarna måste producera extra slem och du kan därför uppleva att du har svårt att andas. Tyvärr kan astma inte botas men det går att lindra symptomen. Salin Plus Saltterapi kan användas vid behandling av astma och som komplettering av annan medicinsk behandling.

Saltterapi kan användas för att lindra alla typer av astma

Lindrar

Bronkialastma

Saltterapi är en effektiv metod för att lindra symtom på bronkialastma genom att minska inflammation och sammandragning i luftvägarna. Denna naturliga behandling hjälper till att öppna upp andningsvägarna, vilket underlättar andningen och minskar frekvensen av astmaanfall. Regelbunden användning av saltterapi kan förbättra livskvaliteten för astmatiker genom att stärka lungfunktionen och minska behovet av mediciner.

Lindrar

Astmatisk bronkit

Saltterapi är en effektiv metod för att mildra symtom av astmatisk bronkit genom att minska inflammation och sammandragning i luftvägarna. Den lugnande effekten av saltluft hjälper till att rena luftvägarna, underlätta andningen och minska frekvensen av bronkial irritation. Regelbunden användning kan förbättra andningsfunktionen och öka livskvaliteten.

Lindrar

Ansträngningsastma

Saltterapi erbjuder naturlig lindring för ansträngningsastma genom att förbättra lungkapaciteten och minska luftvägarnas känslighet. Regelbunden användning av saltterapi kan hjälpa till att minska andningsbesvär vid fysisk aktivitet och öka toleransen för träning.