Lindra hösnuva / allergisnuva

Salin Plus luftrenare erbjuder en form av saltterapi för hemmet eller arbetsplatsen som kan lindra hösnuva. Den prisbelönta luftrenaren har dokumenterade fördelar vid olika typer av andningsbesvär, däribland allergisnuva. Vi säljer Salin-produkter i Sverige – unna dig själv åtta timmars saltterapi varje natt och njut av bättre hälsa och välbefinnande!

Symptom på hösnuva

"Symtom på hösnuva (allergisk rinit) innefattar ofta röda, svullna, kliande ögon, rinnande näsa, klåda och nysningar samt vätska från näsan som snabbt blir täppt efter snytningar."

Lindra hösnuva med saltterapi

Inandning av torr saltaerosol från en Salin Plus luftrenare kan hjälpa att rensa luftvägarna och kraftigt minska symptomen från hösnuva. Saltpartiklarna som utsöndras är lika stora som de i naturliga saltgrottor (- 1-5 ^ m). De så kallat andningsbara partiklarna av mikrokristall tränger sig in i bronkerna, vilket ger en borstande effekt på luftvägarna.

Saltaerosol kan hjälpa till att lindra lättare symptom från hösnuva genom att utvidga luftvägarna och återställa den normala transporten av slem. Det bidrar till att öppna upp blockeringar i bronkerna och bronkiterna. Fördelen med det är att det i sin tur kan leda till att kvarvarande tjära och allergener försvinner.

Salin Plus bidrar till att minska luftburna partiklar såsom damm och pollen genom att filtrera dem ur luften. Filtret tar bort 98 procent av partiklar som är 10 mikron eller större.