Hur fungerar saltterapi och Salin luftrenare?

Salin Plus saltterapi hjälper till att rensa dina luftvägar med terapeutiska saltjoner för att du ska kunna andas lugnare och sova bättre.

Sprider mikroskopiska saltpartiklar

Vår lilla luftrenare för saltterapi arbetar genom att försiktigt sprida mikroskopiska saltpartiklar i luften, vilka naturligt renar och minskar irriterande ämnen i dina andningsvägar. Enkelt placerad i valfritt rum, aktiverar du bara enheten för att börja andas in den hälsosamma saltluften. Använd den regelbundet för att underhålla en ren och frisk inomhusmiljö och förbättra din andningshälsa.

Salin luftrenare är effektivare än traditionella luftrenare

Salin luftrenare använder sig av klassisk saltterapi som metod och skiljer sig därmed från traditionella luftrenare. Salin Plus och Salin S-2 bidrar till lindring av symptom från allergier och andningsproblem genom att ta bort pollen, kvalster och djuravfällningar i luften du andas in. Saltpartiklar som utsöndras i luften hjälper sedan till att rensa slemmet i luftrören. Slemmet innehåller allergener och tar med sig orenheter från cellerna ut ur kroppen.

Salin luftrenare och filter

Salin Plus är en kompakt och energieffektiv apparat (10 W), anpassad för sovrummet. Den sprider små torra saltpartiklar som du andras in när du sover. Både Salin Plus och Salin S-2 har en justerbar och tystlåten fläkt samt ett dubbelverkande utbytbart filter.

Vårt specialtillverkade filter innehåller över 98 procent natriumklorid, alltså salt. I övrigt består filtret av viktiga mineraler som kalciumklorid, magnesium och jod. Saltet kommer från Europas största saltgruva i Slanic Prahova i Rumänien. Slanic Prahova specialbyggda saltrum besöks årligen av tusentals människor med andningsbesvär.

Våra produkter
 • Antiinflammatorisk

  När du använder Salin Plus varje natt hjälper de antiinflammatoriska och antibakteriella terapeutiska fördelarna med saltet att rensa överflödigt slem .Du undviker också återkommande attacker, vilket i sin tur hjälper dig att andas naturligt och lättare.

 • 100 procent naturlig behandling

  Våra saltmaskiner erbjuder en helt naturlig behandlingsmetod som är fri från kemikalier och konstgjorda tillsatser. Genom att efterlikna klimatet i saltsjakter bidrar de till att minska andningsbesvär och förbättra sömnkvaliteten. Upptäck kraften i saltterapi och andas lättare naturligt.

 • Lätt att använda

  Våra saltmaskiner är designade för användarvänlighet. Med enkla inställningar och tydliga instruktioner kan du börja din saltterapi hemma på bara några minuter. Förbättra din luftkvalitet och hälsa utan krångel.

 • Inga biverkningar

  Vår saltterapi är en säker behandlingsmetod som inte medför några kända biverkningar. Upplev de terapeutiska fördelarna med saltluft utan risker, och njut av förbättrad hälsa på ett naturligt och skonsamt sätt.

 • Snabb och effektiv lindring

  Upptäck snabb lindring med våra saltmaskiner. De verkar effektivt för att minska symptom på allergier, astma och andra andningsbesvär, och ger märkbara resultat redan efter första användningen.

 • Renar luftvägarna

  Våra saltmaskiner hjälper till att rena luftvägarna genom att avlägsna allergener och föroreningar från inomhusluften. Denna rening bidrar till att minska irritation och främjar enklare andning.

 • Minskar andningsbesvär

  Med vår avancerade saltterapi kan du minska andningsbesvär och återfå en mer naturlig andningsrytm. Saltmaskinerna skapar en lugnande miljö som hjälper till att lindra symtom på astma och allergier.

 • Stärker immunförsvaret

  Regelbunden användning av saltterapi kan bidra till att förbättra kroppens naturliga försvarsmekanismer mot förkylningar, influensa och andra infektionssjukdomar genom att stärka lungornas förmåga att filtrera patogener.

 • Förbättrar hudens tillstånd

  Salt har naturliga antimikrobiella och antiseptiska egenskaper som kan förbättra hudens tillstånd, minska akne, och lindra hudsjukdomar som psoriasis och eksem.

 • Reducerar stress

  Saltterapins lugnande miljö bidrar till stressreduktion och kan främja avslappning, vilket leder till bättre sömnkvalitet.

Saltterapi i hemmet