Lindra nästäppa

Salt luft och saltterapi gör gott vid olika typer av förkylningssymptom och andningsbesvär. Nu kan du lindra nästäppa hemma tack vare den saltterapi som Salin luftrenare ger – kontakta oss redan i dag för att beställa din Salin Plus eller Salin S2!

Flimmerhår

Bihålorna är anslutna till näsan och de har samma typ av hud som i övriga delar av luftvägarna. De små hår som skyddar huden kallas flimmerhår. Flimmerhåren skjuter konstant upp slem ur luftvägarna för att avlägsna bland annat bakterier. Det här skyddar luftvägarna från infektioner och bidrar till lättare andning. När slemhinnorna i luftvägarna är svullna stör svullnaden det normala flödet av slem. Svullnaderna kan resultera i täppta bihålor, vilket orsakar en obehaglig känsla av tryck och ger en utmärkt miljö för tillväxt av bakterier.

Våra produkter

Så kan du lindra nästäppa, förkylningssymptom och problem med bihålorna

Salins luftrenare utsöndrar saltjoner som både skyddar mot problem med bihålorna och lindrar nästäppa och andra symptom. Du kan använda den både nattetid när du sover och på dagen, exempelvis på jobbet.

Ökar flimmerhårens rörlighet

Salin Plus luftrenare är utformad för att hjälpa till att hålla slemhinnor flödande och minska blockeringar genom att öka flimmerhårens rörlighet. Det gör det möjligt att bland annat lindra nästäppa och att avlägsna slem från bihålorna genom en 100 procent naturlig och passiv metod.